NIEUWE CONTINENTAL GT V8 S BLACK EDITION

Het is ons een genoegen om de nieuwste aanwinst van de Continental familie aan u voor te stellen: de Continental GT V8 S Black Edition. Deze exclusieve special edition is zowel in coupé als in convertibel beschikbaar. Hij werd ontworpen met het oog op een meer sportieve en meer eigentijdse look voor de GT V8 S. Om een gedurfd effect te creëren wordt de carrosseriekleur die de klant kiest verder aangevuld met prachtige zwarte glansafwerking in plaats van de gebruikelijke sierlijsten. De zwarte componenten zorgen voor zwarte accenten op het onderspatbord, de deur en bumperfacetten aan de achterkant maar ook op de deurgrepen. Zowel het radiatorrooster en de lijsten, de kop- en achterlampen zijn donkergetint voorzien van zwarte facetten.

Eigentijdse look zowel binnen als buiten

Klanten kunnen kiezen uit vier opvallende accentkleuren voor de aerokit: St James’ Red, Beluga, Hallmark of Cyber Yellow en ook voor de splitter aan de voorzijde, de sideskirts en diffuser aan de achterzijde. Als optie kunnen zelfs de deurspiegels in bijpassende kleur worden geleverd. Klanten kunnen kiezen uit zwarte of rode remklauwen voor de Zwarte 21" elegante wielen als ultieme aanvulling op het adembenemende carrosseriewerk. Beschikbaar met Mulliner Driving specificatie Zwarte 21" 5-spaaks directionele velgen.

De accenten in Pillar Box Red, Porpoise, Beluga of Cyber Yellow op de centrale boog en de GT Design zetels van Mulliner trekken de lijn van het exterieur verder door naar binnen. Klanten die voor de Mulliner Driving specificatie gaan, zullen het driespaaks Sports stuurwiel in één kleur en de Design zetels met ruitvormige Mulliner patronen krijgen die afgewerkt zijn in de bijpassende contrasterende kleurstiksels.

Een echt prestatiebeest

De Continental GT V8 S Black Edition biedt een ongekende rijervaring. De 4.0 liter, twin-turbo V8-motor levert 528 PS op waardoor de Continental van 0 naar 100 km/h gaat in slechts 4,5 seconden.

De nieuwe Continental GT V8 S Black Edition kan vanaf nu worden besteld. Bezoek Bentley Bentley Antwerp en ontdek hem helemaal of neem contact op via het nummer +32 3 2241911.