Bentley Nieuws

Brexit verklaring
Brexit verklaring

Op 1 januari 2021 werd er een nieuwe handelsovereenkomst tussen het Verenigd Koninkrijk en de Europese Unie van kracht. Door deze nieuwe overeenkomst zal het V.K. nog altijd toegang hebben tot de Europese interne markt en tot de douane-unie van de E.U., en zal het er nog altijd handel mee kunnen drijven.

DE NIEUWE CONTINENTAL GT MULLINER CONVERTIBLE: DE DEFINITIE VAN LUXE MET OPEN DAK
DE NIEUWE CONTINENTAL GT MULLINER CONVERTIBLE: DE DEFINITIE VAN LUXE MET OPEN DAK

Introductie van de nieuwe Continental GT Mulliner Convertible*: het luxueuze summum van de familie van de Continental GT, verkrijgbaar met de V8- en W12-aandrijflijnen van Bentley. Mulliner ging verder dan het toonaangevende vakmanschap in de sector, dat synoniem is met Bentley en de definitieve Grand Tourer van de wereld, om voor het assortiment van de Continental het summum van een luxueuze convertibel te creëren.

BENTLEY EXP 100 GT
BENTLEY EXP 100 GT

100 jaar na de dag waarop het merk Bentley werd gesticht, werd een revolutionaire conceptauto onthuld om ons een blik te gunnen op de tweede eeuw van Bentley.

DE NIEUWE CONTINENTAL GT CONVERTIBLE NUMBER 1 EDITION BY MULLINER

Bentley heeft een uniek Limited Edition model gecreëerd als eerbetuiging aan de legendarische No. 1 Bentley Blower van 1929. De Continental GT Convertible Number 1 Edition by Mulliner is een moderne interpretatie van een werkelijk iconische raceauto. Hij bezit een opmerkelijk stuk geschiedenis, gevormd uit een zuiger van de originele No.1 Blower, en gezet in de console vooraan als deel van het Rotating Display van Bentley.

INTRODUCTIE VAN DE NIEUWE FLYING SPUR

Bentley Motors heeft de meest geavanceerde Grand Touring luxesedan ter wereld onthuld: de volledig vernieuwde Flying Spur. Rijden of gereden worden: de volledig nieuwe Flying Spur geeft u altijd een unieke combinatie van de luxe van een limousine met de prestaties van een sportieve sedan. Hij toont een gedurfde nieuwe présence op de weg en voegt er een interieurkwaliteit en -design van wereldklasse bij. Omdat wij zelfs dat niet genoeg vinden, doen we er nog de nieuwste op de klant gerichte technologie bovenop.

NIEUWE BENTLEY CONTINENTAL GT CONVERTIBLE: DE ULTIEME GRAND TOURER MET OPEN DAK

Introductie van de volledig nieuwe Continental GT Convertible. De GT Convertible is designed, ontworpen en met de hand gemaakt in Groot-Brittannië, en vertegenwoordigt alles wat Bentley weet over het scheppen van de meest stijlvolle en elegantste Grand Tourers ter wereld.

BENTLEY PREMIERES NIEUWE FILM
BENTLEY PREMIERES NIEUWE FILM

Bentley onthulde een nieuwe film die het buitengewone verhaal vertelt van de evolutie van Bentley. We naderen de 100e verjaardag van onze inspanningen om de definitieve Grand Tourer te scheppen, en die eeuw van innovaties, prestaties en vakmanschap willen we huldigen met een korte, boeiende film.

Bentley EXP 12 SPEED 6E CONCEPT ZET DE TOON VOOR HET NIEUWE SEGMENT: DE LUXE ELEKTRISCHE AUTO
Bentley EXP 12 SPEED 6E CONCEPT ZET DE TOON VOOR HET NIEUWE SEGMENT: DE LUXE ELEKTRISCHE AUTO

Op het Internationale autosaln van Genève in 2017 heeft Bentley Motors de nieuwe EXP 12 Speed 6e Concept onthuld waarmee ze het luxe elektrische segment willen vorm geven. Neem contact met ons op via Bentley Antwerp voor meer informatie over deze nieuwe conceptcar.