Certified by Bentley
Array (13)
origin => "UCL / KID = 31497 / Item ID = 16937139"
altTitle => "Hero Benefits page"
image => "/picserver1/userdata/1/31497/WiiZBhdo..."
imageName => "certified-by-bentley-hero-benefits-14..."
imageKID => "31497"
video => Array (3)
  platform => "youtube"
  id => "Kyxu5FGYu0I"
  autoplay => "false"
link => Array (2)
  url => null
  target => "_self"
overlay => Array (3)
  align => "top-left"
  headline => "Certified by Bentley"
  text => ""
wltp => Array (2)
  text => ""
  color => "white"
dblink33 => ""
dblink34 => ""
dblink => null
hideOnDealers => Array (1)
  0 => ""
Certified by Bentley

Certified by Bentley

Het verleden geeft ons vorm, maar de toekomst bepaalt ons. Met een Certified by Bentley pre-owned car, your future looks extraordinary.
}

De zeldzaamste kansen

Bij Bentley Antwerp hebben we een assortiment tweedehandse auto’s waaruit u kunt kiezen.

Een tweedehandse Bentley kopen is een mijlpaal voor uw toegang tot een exclusieve wereld die slechts weinigen uit ervaring kennen, een ervaring die is gebouwd op een eeuw ongeëvenaard vakmanschap en adembenemende prestaties, gedreven door een gemeenschap van gelijkgestemde geesten en geïnspireerde eigenaars van Bentley. En met de financieringsplannen op maat van Bentley Antwerp kunnen de eigendomskosten lager zijn dan u denkt.

Kies een tweedehands model Certified by Bentley en geniet van exclusieve voordelen waaronder een garantie van 12 maanden. Ontdek meer over de voordelen van Certified by Bentley en onderzoek ons volledige assortiment door contact te leggen via +32 (0)3 663 63 63 of door in eigen persoon Bentley Antwerp te bezoeken.


Certified by Bentley

Of u een tweedehandse Bentley Continental GT, Mulsanne, Bentayga of Flying Spur kiest, u mag erop vertrouwen dat elke Bentley gemaakt is volgens dezelfde veeleisende normen, zowel nieuw als uit het programma Certified by Bentley. Die norm is waarom elk van onze tweedehandse auto’s van Bentley gekocht via het programma Certified by Bentley een verlengbare garantie van 12 maanden heeft, en een Certificate of Authenticity.


De buitengewone wereld van Bentley

Er begint een buitengewone reis op het moment dat u een tweedehandse auto koopt van Bentley Antwerp. Om meer te ontdekken over de voordelen van een aankoop van een tweedehandse Bentley en om uw perfecte auto te vinden, kunt u met ons contact leggen via +32 (0)3 663 63 63, door de aanvraagformulier in te vullen of door in eigen persoon Bentley Antwerp te bezoeken. U kunt ook door onze voorraad tweedehandse auto’s bladeren met de link hieronder. We kijken ernaar uit om u gauw persoonlijk te ontmoeten.


EEN VERTROUWDE WAARDE

Of u wilt inwisselen of gewoon verkopen, we kunnen u altijd een indicatieve schatting van uw huidige Bentley geven. Door de grote vraag naar pre-owned Bentleys zoeken we mogelijkheden om onze voorraad met hoge kwaliteit aan te vullen. Daardoor kunnen we u de meest concurrerende prijs voor uw voertuig aanbieden.

Als u contact legt met onze specialisten kunnen ze u een eerste indicatieve schatting geven, en ze zullen u ook uitnodigen om voor een professionele schatting van uw Bentley zonder verplichtingen een bezoek te brengen aan een dealer, waar een nauwkeurige waarde kan worden bepaald.


Contact

Verplicht veld

Gelieve hieronder uw persoonsgegevens in te vullen en dan zullen we binnenkort telefonisch met u contact opnemen om uw vraag te behandelen. 

MARKETINGVOORKEUREN
Gelieve uw contactvoorkeuren hieronder in te vullen om zeker te zijn dat u op de hoogte blijft van nieuws, producten en service-informatie over Bentley. Mededelingen van Bentley omvatten: exclusief nieuws van Bentley, productinformatie, verhalen over het merk, uitnodigingen voor unieke evenementen, mededelingen in verband met eigendom van een Bentley en marktonderzoek om ons te steunen bij het ontwikkelen van de toekomst van Bentley.

Ik zou graag gepersonaliseerde berichten van Bentley willen ontvangen via: