Accessories

PRECIES ZOALS U HET WILT

Uw Bentley is de ultieme uitdrukking van uw eigen stijl. Onze website met Bentley-accessoires begeleidt u bij alle verkrijgbare producten en voorzieningen, en helpt u nieuwe manieren ontdekken om uw Bentley te personaliseren. Ook als u geen nieuwe Bentley bestelt, kunt u nu een unieke auto creëren.


STYLING EN AFWERKING

Met upgrades van carrosseriestyling tot interieurafwerking geven wij mogelijkheden voor iedere smaak en persoonlijke voorkeur. De W12 titanium sportuitlaat past bij wie het sportieve karakter van de W12 wil benadrukken, terwijl de 21-inch 10-spaaks sportvelgen in mat zwart, die geïnspireerd zijn op het Bentley GT3-R-model, uw auto een heel nieuw aanzien geven.


TOURING- EN ESSENTIËLE ACCESSOIRES

Voor buitenactiviteiten en toeren in ieder seizoen zijn speciaal voor de Bentayga laterale dwarsstangen, de ski- en snowboarddrager en de speciale dakkoffer ontworpen. Ook fietsers komen aan hun trekken met de nieuwe fietsdrager met trekhaakbevestiging. Met de praktische overmat voor de bagageruimte blijft het oppervlak van de ruimte achterin intact terwijl de bumperbescherming beschermt tegen schuren en krassen bij het in- en uitladen.


INFORMEER BIJ ONS TEAM

Alle specialisten van ons aftersalesteam beschikken over de informatie die u nodig hebt voor het assortiment accessoires dat voor uw Bentley verkrijgbaar is. Als u vragen hebt over een van de producten, helpen wij u graag verder.