Service - Bentley Antwerp

Onderdelen

Autodesigns veranderen. Technologieën blijven verder ontwikkelen. Maar het is een geruststelling dat één ding hetzelfde blijft: onze originele onderdelen. Geheel volgens vertrouwelijke tekeningen en exacte afmetingen worden onze oorspronkelijke onderdelen geproduceerd om de integriteit en prestaties van uw wagen in stand te houden.

En hoewel niet-originele onderdelen misschien passen, zijn deze niet gemaakt volgens dezelfde veeleisende normen of uitgebreid getest om optimale prestaties te garanderen. Niet alleen onze onderdelen zijn consistent, maar ook onze toewijding: wij hebben meer dan 55.000 onderdelen op voorraad, die stuk voor stuk zijn gedekt door een uitgebreide garantie.

Voor meer informatie of om contact op te nemen met onze onderdelenspecialisten klikt u hier om uw aanvraag in te dienen. Een medewerker van ons team neemt dan spoedig contact met u op om te bespreken wat u nodig hebt.


ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN

Regelmatig onderhoud is essentieel om de prestaties en conditie van uw Bentley of in Crewe gebouwde Rolls-Royce in stand te houden. Ons netwerk van erkende Bentley-dealers is het best toegerust om het telkens terugkerende onderhoud van uw wagen uit te voeren. Onze technici krijgen uitgebreide trainingen in onze fabriek in Crewe, waardoor zij een ongeëvenaard vaardigheidsniveau en aandacht voor details kunnen bieden. Zij hebben toegang tot de nieuwste diagnoseapparatuur en technische ondersteuning van de fabriek en zij werken uitsluitend met originele onderdelen die voldoen aan de fabrieksspecificaties, zodat uw wagen op het niveau blijft waarop deze werd gebouwd.

Onze ervaren servicespecialisten adviseren u altijd over het juiste onderhoudsschema voor uw wagen, zodat u altijd kunt genieten van de optimale prestaties waartoe uw wagen werd ontwikkeld. Volgens ons gaat het onderhoud van uw wagen verder dan alleen de technische aspecten van de service zelf. Wij bevelen aan dat ofwel eenmaal per jaar of na iedere 16.000 km (wat het eerst komt) onderhoud wordt uitgevoerd door een erkende Bentley-dealer.


HERITAGE ONDERSTEUNING

Vind al uw heritage onderdelen in één plaats

Bentley heeft de perfecte combinatie van het oude en het nieuwe gecreëerd: een innovatieve manier om onderdelen en componenten in kaart te brengen uit een ruim aanbod van Rolls-Royce en Bentley modellen uit het Crewe erfgoed.

Dankzij de nieuwe Heritage website voor onderdelen hebben we een uitgesproken moderne aanpak ontwikkeld om de klassiekers te verbeteren. We hebben niet alleen een schat aan informatie en gegevens verzameld op één alles overkoepelende website, u vindt er ook eenvoudig de juiste onderdelen. Alles wat u nodig kunt hebben werd online gezet en gecatalogiseerd zodat alles overzichtelijk te vinden is. Bovendien vindt en bestelt u hier nu vlot en eenvoudig de beste onderdelen.

Volgens ons is dit het enige hulpmiddel dat u nodig heeft om onderdelen en componenten te vinden.

Vind uw onderdeel op heritage.bentleymotors.com.


Hulp op de weg

Alle klanten wiens auto door de Nieuwe auto garantie van Bentley of door een Verlengde of Tweedehands garantie van Bentley gedekt wordt, kunnen rekenen op een uitgebreid dienstenpakket voor hulp op de weg met o.a.:

• Pechverhelping onderweg en aan huis
• Slepen naar garage en opslag
• Reis- en verblijfskosten indien van toepassing
• Huurauto
• Repatriëren van de auto

Klanten op het Europese vasteland (inclusief de Republiek Ierland) kunnen bellen naar +32 3 253 63 24 of 03 253 63 24 (België).