MULLINER LIMITED EDITION: FLYING SPUR DESIGN SERIES

De Flying Spur Design Series is een opvallende Limited Edition van Mulliner. Deze exclusieve editie is beschikbaar op alle modellen en zet de meest opvallende designkenmerken van de Flying Spur in de verf met stralende accentkleuren.

Vanaf de eerste lijn die Bentley's ontwerpers op papier zetten, beginnen ze met de essentie van de auto, zowel vanbuiten als in het interieur vorm te geven. In de Flying Spur Design Series van Mulliner zijn de designelementen van zowel het interieur als de buitenkant de echte blikvangers.

Wilt u graag meer weten over de Flying Spur Design Edition? Wij helpen u graag verder op het nummer +32 3 2241911.

Deze limited edition modellen kunnen naar wens worden geleverd in de volgende vijf accentkleuren: Mandarin, Pillar Box Red, Wit, Kingfisher en Azure Purple. De krachtige accentkleuren vallen meteen op in de fijne accentlijn aan de onderkant van de auto. Op de meer sportieve V8 S en W12 S versies wordt dit fraaie accent doorgetrokken in de onderste grille aan de voorzijde.

Zodra u in de auto stapt en de deur sluit, baadt u in een zee van kleur. Uw gekozen accentkleur wordt gebruikt in de onderste delen van de middenconsole en gaat naadloos over naar de achterste deuren. Ook in de verticale middenstreep op het stuurwiel en de openingen van de toelopende zetelkussens komt de accentkleur opnieuw terug.

Bovendien beschikt de Flying Spur Design Series over een nieuwe technische afwerking: Koolstofvezel versterkt met titanium werd speciaal ontwikkeld voor een perfecte combinatie van sterkte en stevigheid. Dit materiaal werd vroeger uitsluitend in de luchtvaart gebruikt maar is nu nadrukkelijk aanwezig op het dashboard en de middenrails.

Mulliner accentstiksels komen terug op de deurpanelen en zetelsteunen. Om alles samen te brengen, verschijnt de Mulliner naam ook op het dashboard en in de lichte accentkleur van de verlichte instapplaten.

Wilt u meer weten? Wij helpen u graag verder op het nummer +32 3 2241911. Onze dealers beantwoorden al uw vragen over deze uitzonderlijke auto's. Wilt u graag meer weten over Mulliner, Bentley's eigen maatwerkafdeling, kom dan zeker even bij ons langs. Reken op ons voor een uitgebreid advies en alles wat u wilt weten over hoe Mulliner u kan helpen om uw auto aan te passen naar uw voorkeur. Want tenslotte is uw Bentley een verlengstuk van uw persoonlijkheid en levensstijl.