NIEUWE FLYING SPUR V8 S BLACK EDITION

Dit is de Bentley Flying Spur V8 S Black Edition. Met deze nieuwe editie wordt een extra dimensie toegevoegd aan de al krachtige en fascinerende uitstraling van de Bentley Flying Spur V8 S. Hierdoor krijgt deze wendbare en adembenemende 4-deurs sedan een nog donkerder kantje.

Wilt u dat aan den lijve ondervinden? Neem dan contact met ons op via +32 3 2241911.

Het diepzwarte thema wordt gekenmerkt door een buitenkant in zwarte glansafwerking. Van de zwarte 21" elegante zevenspaakswielen tot de donker getinte kop- en achterlampen. Deze donkere afwerking wordt ook doorgetrokken naar de achterbumper en de inzetstukken voor de deurgrepen. Deze broeierige uitstraling komt verder tot zijn recht door de glanzende Beluga deurspiegels, donker getinte zwarte grillelijsten en raamlijsten. Verder kunt u kiezen uit opvallende rode of zwarte remklauwen.

Dit donkere thema vormt de perfecte aanvulling voor het aanbod van bijpassende kleurcombinaties voor zowel de binnen- als buitenkant. U kunt kiezen uit Anthracite, Beluga, Ice, St. James’ Red, Hallmark of Dark Sapphire. In het interieur wordt het verhaal uitgewerkt met het unieke kleurenschema in één kleur en de contrasterende hoofdsteun. Bovendien komen ook contrasterende stiksels terug in het hele interieur én op het stikwerk van het sportstuurwiel. Het summum van moderne luxe.

Deze wijdse look accentueert de spannende rijervaring en het moeiteloos vermogen van de Bentley Flying Spur V8 S. Door zijn speciaal gekalibreerde ophanging is deze Bentley echt ontworpen voor compromisloos rijplezier, uitstekend rijgedrag en verfijning. In S-modus reageren het aangepaste gaspedaal en de versnellingsbak nog sneller zodat uw rijervaring nog intenser voelt.

Reken daarbij nog op extra scherp stuurgedrag, uitstekende tractie en controle dankzij de vierwielaandrijving en de 40:60 (voor/achter) gewichtsverdeling. Dé ultieme mix voor het sportieve rijgedrag van de Bentley Flying Spur V8 S.

Ontdek nu de vlotte looks, moeiteloze prestaties en vermogen van de Flying Spur V8 S Black Edition. Voor meer details, kunt u ons bereiken op het nummer +32 3 2241911 of tijdens een bezoek bij Bentley Antwerp