BENTLEY PREMIERES NIEUWE FILM

Bentley onthulde een nieuwe film die het buitengewone verhaal vertelt van de evolutie van Bentley.

We naderen de 100e verjaardag van onze inspanningen om de definitieve Grand Tourer te scheppen, en die eeuw van innovaties, prestaties en vakmanschap willen we huldigen met een korte, boeiende film.
Vanaf de eerste racedromen van onze oprichter W.O. Bentley tot de creatie van de pas gelanceerde Continental GT, behandelt de film de buitengewone persoonlijkheden, sportmodellen en sportieve verwezenlijkingen van bijna een eeuw succes.

Het is een innovatieve benadering die CGI, motion graphics en live action combineert. Filmfragmenten over auto's van Bentley worden gemengd met animatie, wat onverwachte en creatieve overgangen oplevert. Samen zijn we bijzonder: het verhaal van Bentley Motors bevat persoonlijkheden uit de bewogen geschiedenis van Bentley, eigentijds vakmanschap en moderne technieken, om de reis van Bentley vanaf het concept in 1919 tot het heden te documenteren.De nieuwe Continental GT – WLTP-rijcyclus - Brandstofverbruik in l/100km: Laag 22.3; Gemiddeld 13.9; Hoog 11.8; Extra hoog 11.7; Gecombineerd 13.6; Gecombineerd CO2 308 g/km; Rijbereik 662km

Klik hierboven om de film te bekijken.

De eeuw van Bentley: 100 buitengewone jaren

In 1919 schiep Walter Owen (W.O.) Bentley een bedrijf met een eenvoudig doel: bouw "een snelle auto, een goede auto, de beste in zijn klasse”. Dat leidende beginsel is sindsdien de motor van Bentley. Het dreef het merk verder, tot het over de hele wereld toonaangevend werd voor luxueuze auto's.
10 juli 2018 is het begin van Bentleys 100e jaar, en het is de start van de aftelling tot het eeuwfeest in 2019. Die buitengewone mijlplaat - door slechts enkele bijzondere bedrijven bereikt - is de aanleiding om ons huidige wereldwijde succes te vieren.

Neem vandaag contact op met ons bij +32 3 2241911 om deel uit te maken van onze Centenary Celebrations van de volgende maanden, of bezoek ons te Bentley Antwerp.
 
Lees meer over ons eeuwfeest op www.BentleyMotors.com