NIEUWE BENTLEY CONTINENTAL GT CONVERTIBLE: DE ULTIEME GRAND TOURER MET OPEN DAK

Nieuwe Continental GT Convertible – WLTP-rijcyclus - Brandstofverbruik in l/100km: Laag 23.9; Gemiddeld 15.5; Hoog 12.8; Extra hoog 12.7; Gecombineerd 14.8; Gecombineerd CO2 336 g/km; Rijbereik 608 km
Introductie van de volledig nieuwe Continental GT Convertible. De GT Convertible is designed, ontworpen en met de hand gemaakt in Groot-Brittannië, en vertegenwoordigt alles wat Bentley weet over het scheppen van de meest stijlvolle en elegantste Grand Tourers ter wereld.

“Elegant understatement dat u dwingt om te kijken; uitmuntende engineering die u vanzelfsprekend aanvaardt: de buitengewone mogelijkheden die de nieuwe Continental GT Convertible u geeft zijn uniek en kunnen alleen worden aangeboden door ons hoogstaand Brits merk.

We bouwen luxueuze Grand Tourers sinds het bedrijf in 1919 werd gesticht. Terwijl we ons eeuwfeest naderen voegt de Continental GT Convertible zich bij een hoog geprezen assortiment, met het sterkste en technologisch geavanceerdste portfolio aan producten dat de wereld ooit in één luxemerk heeft gezien.”

Bel ons op +32 3 2241911 of registreer uw belangstelling om meer te ontdekken.

Exterieur

De nieuwe Continental GT Convertible behoudt de elegantie en de stijl van zijn voorgangers. De volledig nieuwe carrosserie is plastischer en scherper gedefinieerd, en de materialen worden gecombineerd om een werkelijk prachtige wagen te vormen, zowel met het dak dicht als open.

Om de plastische carrosserie in ere te houden heeft de volledig nieuwe Continental GT Convertible standaard 21” drieledige vijfspaakswielen , met de optie voor tienspaakswielen en 22" vijfspaaks open wielen. Die drie wielontwerpen worden aangeboden voor een selectie van gepolijste en geverfde lakken. In totaal zijn er tien verschillende wielstijlen beschikbaar.

Kies uit het palet van 17 standaard carrosseriekleuren van Bentley, waaronder Beluga, Onyx en Portofino. Er is ook een optioneel uitgebreid assortiment kleuren beschikbaar, en de mogelijkheid om de kleuren helemaal op maat van de klanten van Bentley samen te stellen. Die kunnen worden samengebracht met zeven kleurenopties voor het dak buiten.

Interieur

Van de beste kwaliteit leer, tot zeldzaam fineerhout van duurzame herkomst, zoals Koa en Dark Fiddleback Eucalyptus: de binnenruimte van de Continental GT Convertible is een triomf van vakmanschap en artistieke bekwaamheid. Het dashboard is stijlvol en gesculpteerd met lange, vloeiende vleugels die de vorm van de Bentley-badge weerspiegelen. Er zijn unieke dubbele fineerhouten afwerkingen beschikbaar, die u meer dan 10 vierkante meter hout in de binnenruimte geven. U kunt ook een gepolijst houten stuurwiel kiezen. En bovendien zijn er acht houten bekledingskleuren voor het interieur mogelijk, waaronder Red, Blue en Magnolia.

De middenconsole is afgewerkt om te passen bij de onderste fascia, maar kan worden gevraagd met een nieuwe technische afwerking, geïnspireerd door de delicate mechanische oppervlakken in de fijnste mechanische Zwitserse horloges, bekend als Côtes de Genève.

Grand touring met open dak

Het elegant gevormde vouwdak kan in slechts 19 seconden open en dicht, zelfs als de auto rijdt met 50 km/u (30 mph). Daardoor transformeert de Continental GT Convertible zich door één druk op een knop van een luxueuze coupé tot een Grand Tourer met open dak. Er zijn zeven verschillende stoffen kapkleuren beschikbaar, waaronder voor de eerste keer een authentieke tweed afwerking.

Een nieuw ontworpen nekverwarming (die niet alleen warmer maar ook rustiger is dan het model van de vorige generatie) is naadloos in de verwarmde Comfort Seats geïntegreerd. Dat optimaliseert de efficiëntie en de luchtstroom rond de elektrisch afstelbare hoofdsteunen. Samen met een verwarmd stuurwiel, zetelverwarming en nieuwe verwarmde armleuningen, geen deze gesofisticeerde comfortfuncties u in alle omstandigheden een luxueuze rijervaring.

Prestaties

De volledig nieuwe Continental GT Convertible verhoogt de zintuiglijke ervaring van rijden in open lucht door de opwindende prestaties. Een krachtige Bentley W12 6.0-litermotor is verbonden met een transmissie met dubbele koppeling en 8 versnellingen.

De nieuwe aandrijflijn gebruikt de jongste motormanagementtechnologie om 635 PS (626 bhp) en 900 Nm (664 lb.ft.) koppel te leveren, en versnelt tot 100 km/u in 3,8 seconden (0-60 mph in 3,7 seconden), tot een topsnelheid van 333 km/u (207 mph).

Technologie

De nieuwe Continental GT Convertible vertoont ook belangrijke ontwikkelingen door de unieke manier waarop Bentley technologie toepast. Een geavanceerd, volledig digitaal, op de rijder gericht instrumentenpaneel en het Bentley Rotating Display voor de rijder behoren tot de reeks vernieuwingen. Het laatste beschikt over een indrukwekkend touchscreen van 12,3” in een driezijdige behuizing, die van puur fineerhout verandert om ofwel het scherm ofwel de drie elegante analoge wijzerplaten weer te geven.

De nieuwe Continental geniet van functies ontworpen om de rijder en de passagiers altijd verbonden te houden. Apple CarPlay, betere navigatiefuncties, waaronder Online Search en Private eCall, geven u een verbeterde verbonden ervaring n de auto.

Bij de lancering kunt u kiezen uit twee optionele technologiepakketten: City Specification voor ritten in de stadsjungle en de Touring Specification voor echt lange ritten. Beide pakketten dragen bij aan een optimale klantervaring.

Elegant, gesofisticeerd en verfijnd: de volledig nieuwe Continental GT Convertible is de ultieme luxueuze Grand Tourer met open dak.

Bel ons op +32 3 2241911, klik hier om uw belangstelling te registreren, of bezoek ons bij Bentley Antwerp om zelf meer te ontdekken met de leden van ons team van experts.

Galerij