Introductie van de nieuwe Centenary Specification

Bentley viert zijn 100e jaar door een speciale Centenary Specification te introduceren. U kunt ons bezoeken bij Bentley Antwerp om deze luxueuze specificatie te ontdekken, die alleen verkrijgbaar is voor auto's van Bentley die tussen januari en december 2019 worden besteld.

De Centenary Specification is ontworpen om details uit het verleden tot leven te brengen in hedendaagse en luxueuze technieken en materialen. Ze zal worden geïnstalleerd op alle Bentleys gebouwd in de fabriek te Crewe tussen januari en december 2019, als herinnering aan het vermaarde verleden van het bedrijf.

Centenary-badges, onderscheidend borduurwerk op de stoelen, unieke dorpelplaten en welkomstverlichting zullen elke auto identificeren als onderdeel van de festiviteiten, en ervoor zorgen dat ze echte verzamelobjecten worden.

Centenary Specification: Een merkteken ter onderscheiding

Unieke Centenary Gold voor- en achterbadges die passen bij speciale badges op de wielnaaf, en die allemaal de datums ‘1919 - 2019’ dragen. Die unieke boodschap wordt ook op de dorpelplaten vermeld. De stuurwielbadge, het sleutelzakje en de versnelling vertonen allemaal Centenary Gold details.

Een speciale welkomstverlichting voor het eeuwfeest straalt van de deurspiegels omlaag om passagiers te groeten, terwijl de klanten keuze hebben uit Centenary Gold contraststiksel en Centenary Gold kruissteek op de stoelen.

Centenary Gold is geïnspireerd door het voortreffelijk bewerkte metaal van oude Bentleys (zoals blijkt uit de koperen details op de nieuwe Bentayga Hybrid), en is een schitterend metalliek goud met een hedendaags accent. Het eert de rijke erfenis van Bentley en symboliseert de overgang naar een boeiend nieuw tijdperk, en werd speciaal vervaardigd om als een juweel te schitteren. Het zal worden gebruikt in het Centenary-logo van Bentley, en zal de festiviteiten van Bentley weerspiegelen.

Bezoek ons bij Bentley Antwerp om meer te vernemen over de Centenary Specification, of bel ons op +32 3 2241911 om met een van onze adviseurs te spreken.

Galerij