Introductie van de nieuwe Bentayga V8 Design Series

Bentayga V8 Design Series – WLTP-rijcyclus - Brandstofverbruik in l/100km: Laag 19.9; Gemiddeld 13.1; Hoog 11.2; Extra hoog 12.8; Gecombineerd 13.3; Gecombineerd CO2 302 g/km; Rijbereik 639 km

De nieuwe Bentayga V8 Design Series is een visueel dynamische versie met een eigentijdse stijl van de meest luxueuze SUV ter wereld. Het samenvoegen van het unieke exterieur van Mulliner met de eigenschappen van het interieur en een reeks opwindende opties van de Bentayga vormen een uiterste begeerlijke speciale editie.

Bentayga V8 Design Series wordt met de hand gemaakt in Crewe (Engeland) en is gebaseerd op de luxueuze en krachtige V8, de meest dynamische en behendige Bentayga ooit. Hij omhelst bovendien de elegant gevormde atletische houding van de Bentayga om de uiterste niveaus van luxe en prestaties uit te stralen.

Bel ons op +32 3 2241911 of bezoek ons bij Bentley Antwerp om uw belangstelling voor de exclusieve Limited Edition Bentayga te laten noteren.

Hedendaagse en dynamische présence op de weg

De specificaties van de Bentayga Blackline zijn standaard inbegrepen, samen met indrukwekkende kenmerken zoals de schort onder aan de voorbumper in carrosseriekleur en dubbele uitlaatpijpen in Gloss Black, waarvan de V8 zijn opvallende geluid krijgt. Een discrete badge van de Design Series onderaan op de voordeuren getuigt van de geloofsbrieven van deze speciale editie van de Bentayga.

Nieuwe 22” zevenspaakswielen van Mulliner Paragon zijn afgewerkt in donker metalliek Palladium Grey. De Design Series heeft ook een unieke, zelf-oriënterende wielbadge van Mulliner. De centra van de “B”-badges blijven verticaal terwijl de wielen draaien, dankzij een gesofisticeerd mechanisme met gewichtjes.

Unieke en luxueuze cabine

Bentayga V8 Design Series voegt een volledig nieuw interieurdesign toe met een Duotone interieurpalet, aangeboden met vier kleurrijke en inspirerende thema’s: Pillar Box Red, Orange, Mulliner White en Klein Blue, samen met het hoofdleer van de Beluga.

Op de Design Series wordt voor de eerste keer een nieuw contrastrijk kleurenschema voor het assortiment van de Bentayga geïntroduceerd. Het geeft u een levendige, hoge contrastrijke kleur vooraan in de cabine, gericht op de lagere zones van de console en het dashboard. Uniek is dat de Design Series wordt voorgesteld met Duotone middenperforaties in de stoelen, zowel vooraan als achteraan.

Voor de Bentayga V8 Design Series werd een volledig nieuw weefsel Carbon Fibre voor het dashboard en de deuren gecreëerd. Het beschikt over een complex ruitvormig patroon, verrijkt met glanzende afwerking. Een Piano Black afwerking werd op de console en het centrum van het dashboard aangebracht, wat de donkere toonzetting van het interieur en het onderscheidende designthema voltooid.

In de hele cabine werd minimalistisch Duotone borduurwerk gekozen voor de stoelruggen, waarvan het design het ontwerp herhaalt van de exterieurbadge van de Design Series en van de geaccentueerde lijn. Hoogpolige vloermatten met contrastrijke binding zorgen voor de finishing touch. Centraal op het dashboard zit een elegante Breitling-klok met diamantafwerking en een wijzerplaat in Light Mother of Pearl.

De passagiers worden in een exquise gevormde cabine verwelkomd door met “Bentley” verlichte dorpelplaten, terwijl een Front Seat Comfort Specification en sportpedalen uit geperforeerde legering en voetsteun standaard zijn.

Ontdek meer door ons te bezoeken bij Bentley Antwerp of bel ons on +32 3 2241911 en we leggen contact met u.

Galerij