DE NIEUWE CONTINENTAL GT MULLINER CONVERTIBLE: DE DEFINITIE VAN LUXE MET OPEN DAK

Introductie van de nieuwe Continental GT Mulliner Convertible*: het luxueuze summum van de familie van de Continental GT, verkrijgbaar met de V8- en W12-aandrijflijnen van Bentley.

Mulliner ging verder dan het toonaangevende vakmanschap in de sector, dat synoniem is met Bentley en de definitieve Grand Tourer van de wereld, om voor het assortiment van de Continental het summum van een luxueuze convertibel te creëren.

Om geïnformeerd te worden over de verkrijgbaarheid van de Continental GT Mulliner Convertible, kunt u ons bellen op +32 3 2241911 of onze showroom bezoeken te Bentley Antwerp.

Exterieurdetails

Trots op de plaats tussen de precies gebouwde koplampen geïnspireerd door geslepen kristal, introduceert de Bentley Mulliner er een gedurfde nieuwe Double Diamond grille aan de voorzijde, op basis van Bentleys exclusieve Diamond-in-Diamond-ontwerp voor het interieurstiksel. Dat wordt voltooid door de op maat gemaakte en met Mulliner gemerkte zijdelingse luchtopeningen, die het unieke zilver-op-zwart diamantthema doortrekken.

Het slanke, krachtige profiel van de Continental GT Mulliner Convertible wordt uitgerust met volledig nieuwe 10-spaaks gelakte en gepolijste 22”-wielen met zwevende, zelfstellende wielbadges die rechtop blijven als het wiel draait.

Interieur

De ultieme met de hand vervaardigde interieur van de Continental GT Convertible geeft u acht op maat gemaakte driekleurige combinaties. Een nieuw kleurenschema ontworpen door Mulliner bepaalt de acht kleurmogelijkheden, waaronder een derde accentkleur voor het interieur in de vorm van een opvallende designlijn. Het handgestikte leer is verfraaid met uniek met Mulliner gemerkt borduurwerk.

Diamond-in-Diamond-stiksel tooit de vier zetels, de deurinzetstukken en de achterste delen, en bekleedt voor de eerste keer de achterste hoedenplank. Het stiksel zelf werd op maat contrasterend gemaakt met twee complementaire kleuren die de draden accentueren.

Er zijn bijna 400.000 steken om de hele cabine van de auto te stikken. Elke diamant bevat precies 712 aparte steken, ieder ervan nauwkeurig uitgelijnd met het middelpunt van de diamant. Alleen al dat borduurproces ontwikkelen kostte 18 maanden.

Eigentijdse kenmerken van Mulliner

Bentley Mulliner heeft traditionele en moderne autobouwtechnieken gecombineerd om nieuwe eigentijdse op maat gemaakte kenmerken te introduceren. Een contrasterende diamantvormig gefreesde technische afwerking werd op de centrale console toegepast, afgewerkt met een wijzerplaat van Breitling met een nieuw en exclusief diamantpatroon van geborsteld zilver en met een nieuwe, chromen sierrand. Hetzelfde thema is doorgetrokken van het fysieke naar het digitale, door de precisiemeters van de led-display van het instrumentenpaneel voor de bestuurder met dezelfde geborstelde afwerking en hetzelfde merk van Mulliner.

De nieuwe Continental GT Mulliner Convertible beschikt over sfeerverlichting die bestaat uit zeven verschillende thema’s, ondersteund door verlichte Mulliner-treeplanken en led-instapverlichting die de bekende vleugels van Bentley vanaf de deurspiegels op de grond projecteren.

De Continental GT Mulliner Convertible is verkrijgbaar met het beste van het audiosysteemassortiment Naim for Bentley. De up-to-date installatie beschikt over achttien luidsprekers en twee Active Bass transductors, aangedreven door een 20-kanaals versterker van 2.200-watt en met acht DSP-geluidsmodi met Active Bass.

Klanten van de Continental GT Mulliner Convertible krijgen een leren sleutel in een handgemaakte, royale presentatiedoos met het merk van Mulliner, die past bij het driekleurige interieur van de auto. De twee sleutels zitten in een behuizing met een gelijksoortige kleurstelling die past bij het contrasterende stiksel.

Bentley Mulliner

Bentley Mulliner is in de hele automobielwereld bekend door de creatie van enkele van de meest persoonlijke Bentleys ooit. Bij Bentley Mulliner werd het bouwen van auto’s gebeuren. Het is de oudste automobielkoetswerkbouwer ter wereld.

Als Bentleys persoonlijke maatwerkafdeling kan Bentley Mulliner voldoen aan de meest kritische eisen voor meer op maat gemaakte kenmerken voor de Continental GT Mulliner Convertible.

Om geïnformeerd te worden over de beschikbaarheid van de Continental GT Mulliner Convertible in uw regio, dient u uw details hier in of belt u ons op +32 3 2241911.

*De nieuwe Continental GT Mulliner Convertible kan nog niet worden besteld in de 28 landen van de Europese Unie, Israël, Noorwegen, Zwitserland, Turkije en Oekraïne. Later dit jaar wordt hij ook in alle andere Bentley markten gelanceerd.

Galerij