BENTLEY INTRODUCEERT ""ADVANCED CONNECTIVITY"": DE EERSTE SUPERSNELLE WI-FI TER WERELD IN EEN AUTO

Bentley kondigt de lancering van Advanced Connectivity aan: de eerste supersnelle, betrouwbare en veilige Wi-Fi-verbinding ter wereld in een auto, nu beschikbaar voor de Mulsanne en in 2019 voor alle Bentley-modellen.

Bel ons nu op +32 3 2241911 of bezoek Bentley Antwerp om te bespreken hoe u deze nieuwe service aan uw Bentley kunt toevoegen.

U kunt nu genieten van ononderbroken mobiele netwerkdekking terwijl u rijdt, met een volledig functioneel verbonden directiekantoor onderweg.

Als u bijvoorbeeld het Bentley Advanced Connectivity Wi-Fi-systeem gebruikt met snelheden van 110 km/u (70 mph), dan heeft een passagier toegang tot meerdere entertainment- en bedrijfstoepassingen tegelijk - waaronder streamen van hogeresolutievideo over meerdere toestellen - met een ononderbroken kwaliteit. Neem eenvoudig toegang tot het Bentley Advanced Connectivity-systeem via een speciale app op uw smartphone.

Alleen beschikbaar op een Bentley

Dankzij een exclusief contract is Bentley minstens 12 maanden lang de enige autofabrikant ter wereld met deze technologie. Bentley Advanced Connectivity kan nu al worden besteld voor de Mulsanne, en de rest van het assortiment van Bentley volgt in 2019.

Nieuwe directie- en entertainmentervaring voor passagiers van Bentley

Bentley Advanced Connectivity geeft u een unieke, betrouwbare, supersnelle connectiviteitsservice in de auto. Gebruikers genieten van Bentley Skype for Business en van belangrijke virtuele kantoortoepassingen, zoals de mogelijkheid om toegang te krijgen tot bestanden en die onderweg te bewerken, om belangrijke videoconferenties te voeren, om verschillende vergaderingen bij te wonen en om aanwezig te zijn op belangrijke besprekingen, allemaal in een veilige virtuele omgeving.

De supersnelle en zeer betrouwbare verbinding geeft klanten ook een nieuw, ongezien niveau van entertainment in de auto. Bentley Advanced Connectivity maakt online videoservices mogelijk om ononderbroken content in de auto te streamen, zodat u een echt luxueuze kijkervaring beleeft.

Hoe Bentley Advanced Connectivity werkt

Bentley voerde een diepgaand internationaal onderzoek uit om de perfecte partner te vinden voor de connectiviteitseisen in de auto. Het wereldwijde communicatiebedrijf ViaSat werd gekozen om de beste en veiligste technologie in de auto ter wereld aan de klanten te leveren.

Bentley Advanced Connectivity is een meerkanaals virtueel privé-netwerk (VPN: virtual private network) dat tot drie mobiele netwerkoperatoren in één supersnel signaal kan samenbrengen. De routerantenne is discreet binnen de kofferklep van de Bentley geplaatst, en de router is aangesloten op de DC-stroomvoorziening aan boord van de auto.

De Wi-Fi-router verbindt zich met een breedbandhub op een stationaire plaats. Die hub verbindt dan de Bentley met de breedbandverbinding van de hostsite, om een ongeëvenaarde, betrouwbare en veilige connectiviteit te geven.

Viasat is internationaal erkend voor het beheer van 14 miljoen Wi-Fi hotspots; het bedient een managed hotspotnetwerk in bijna 30 landen; en het brengt via satelliet wereldwijd Wi-Fi-verbindingen tot stand in vliegtuigen van belangrijke commerciële en overheidvliegtuigen.

Altijd veilig

Alle gegevens overgedragen met Bentley Advanced Connectivity worden verdeeld en verzonden via drie mobiele netwerken, en bij ontvangst weer samengesteld. Daardoor is het stelen van de gegevens van één SIM-kaart zinloos, want het levert maar een deel van het gecodeerde gegevenspakket op. Het Active Cyber Defence-systeem geeft u een extra beschermingslaag. Het is ontwikkeld door Viasat, de connectiviteitsleverancier van Bentley, om u te beschermen tegen gegevensdiefstal en aanvallen met ransomware.

Met een smartphone-app van Bentley kan de eigenaar van de auto gebruikers toelaten of blokkeren op het mobiele netwerk van het voertuig, om te zorgen dat alleen wie toestemming heeft de service gebruikt. Het bewaakt ook continu het gebruik van het netwerk om te garanderen dat uw gegevens, apparaten en digitale leven altijd veilig is.

Ontdek meer over Advanced Connectivity door ons te bellen op +32 3 2241911, of bezoek de showroom van Bentley Antwerp.