BENTLEY EXP 100 GT

100 jaar na de dag waarop het merk Bentley werd gesticht, werd een revolutionaire conceptauto onthuld om ons een blik te gunnen op de tweede eeuw van Bentley.

De Bentley EXP 100 GT werd ontworpen om te onderzoeken hoe grand touring er in 2035 zou kunnen uitzien. Het neemt het opvallende design en de opwindende prestaties over, die essentiële onderdelen zijn van het DNA van Bentley, en stuurt dat in innoverende, nieuwe richtingen, geïnspireerd door de veranderende wegen waarop het leven van onze klanten zich afspeelt. U kunt hier meer ontdekken.

Buitengewone reizen

Elke Bentley is prachtig geproportioneerd, en de Bentley EXP 100 GT is geen uitzondering. Hij neemt elementen over die we vandaag in de auto’s van Bentley zien, zoals de lange, gracieuze carrosserie en de golvende lijnen, en vormt ze om tot een nieuwe look, met een dramatische aanblik en twee meter brede deuren die naar boven openen om het gevoel van een echte intrede te geven. Hier kunt u meer lezen.

Het interieur past het ongeëvenaarde vakmanschap van Bentley toe om duurzame materialen samen te brengen met technologie, wat een ruimte creëert waardoor elke rit buitengewoon wordt. Het bevat de nieuwe richtingen die worden geëxploreerd door Bentley, waaronder het gebruik van licht om een wellness-verrijkende omgeving te scheppen, en Adaptable Biometric Seating die het gevoel van welzijn nog verhoogt.

Duurzame innovatie

De toekomstgerichte innovatie van Bentley kiest voor een evenwichtige benadering die onze klanten verwent en tegelijk zorgt voor de wereld om ons heen.

Om het gevoel van welzijn te verhogen gebruikt de EXP 100 GT een luchtkuur om natuurlijke geuren binnen te brengen en de luchtvervuiling van de stad buiten te houden. De intelligente technologie is ook ontworpen om uit het zicht te blijven als u een meer weloverwogen ervaring wilt.

Om de impact van de autoproductie op de natuur te verminderen, werkt Bentley samen met gelijkgezinde bedrijven om voor elk detail nieuwe duurzame praktijken te ontwikkelen, van de materialen tot de aandrijflijn.

De wederopstanding van grand touring

De EXP 100 GT drijft de sensationele prestaties van Bentley naar een nieuwe, opwindende toekomst, geïnspireerd door de klanten van morgen. Hij geeft u de optie om een volledig autonome elektrische aandrijving te kiezen, maar u kunt ook het stuurwiel vastgrijpen en genieten van een adembenemende rijervaring.

Om de reis nog te verbeteren, onderzoekt Bentley artificiële intelligentie die uw rit volgens uw voorkeuren uitvoert. Daarvoor hebt u keuze uit vier modi: Met de modi Capture en Re-Live kunt u het uitzicht en de geluiden die u ervaart opslaan en weer afspelen, de modus Enhance optimaliseert de mogelijkheden van de chauffeur, en de modus Cocoon vormt een rustige ruimte.

U verneemt hier meer over de EXP 100 GT. Om de buitengewone grand tourers van Bentley vandaag te ontdekken, kunt u ons bellen op +32 3 2241911.

Galerij